Navigatie

PRIVACY POLICY

BEDRIJFSGEGEVENS:
Followmi vof
Hoofdstraat 51
6881 TC VELP
Telefoonnummer: 06-18 66 45 83
E-mail: info@followmi.nl
KvK: 59128704
BTW-nummer: NL853330086B01
Rabobank: NL25 RABO 0136 0616 99

PERSOONSGEGEVENS:
FollowMI respecteert de privacy van bezoekers en gebruikers van de website en probeert deze privacy zo goed mogelijk te beschermen. De publicatie van deze privacyverklaring dient om inzicht te geven in de wijze waarop FollowMI gegevens verzamelt en hoe en waarvoor deze gegevens worden gebruikt.

VERWERKING VAN PERSOONSGEGEVENS:
In het kader van onze dienstverlening of wanneer u anderszins contact met ons heeft legt FollowMI (persoons)gegevens vast. FollowMI gebruikt uw gegevens voor de totstandkoming en/of uitvoering van de desbetreffende overeenkomst, haar dienstverlening en om klanten van haar (nieuwe) diensten en producten op de hoogte te houden. De door u aan ons verstrekte persoonsgegevens worden slechts verwerkt op een wijze die niet onverenigbaar is met het doel waarvoor ze zijn verstrekt. Uw mailadres bij het plaatsen van een bestelling of uw telefoonnummer zullen door FollowMI alleen worden gebruikt voor het uitwisselen van informatie die van belang is ten behoeve van uw bestelling. Uw persoonsgegevens (middels een bestelling of het aanmelden van de nieuwsbrief) zullen door FollowMI, in het kader van de Algemene verordering gegevensbescherming (AVG), nooit zonder uw toestemming aan derden (met uitzondering van de bedrijven waarmee wij samenwerken, verderop in deze policy genoemd onder verwerkersovereenkomst) worden verstrekt of voor andere doeleinden dan hierboven omschreven. 

DOEL PERSOONSGEGEVENS:
Persoonsgegevens worden verwerkt ten behoeve van de volgende doeleinden:
- Het versturen van een nieuwsbrief (indien u zich daar voor heeft aangemeld heeft u ons hiervoor automatisch toestemming verleend)
- Het versturen van uw bestelling(en) en of het beantwoorden van vragen die via mail worden gesteld.

TOESTEMMING:
Persoonsgegevens zullen niet zonder uitdrukkelijke toestemming gebruikt worden voor andere doeleinden dan omschreven in deze privacyverklaring. Indien u geen prijs (meer) stelt op informatie over (nieuwe) producten of diensten kunt u uw gegevens laten blokkeren of als u de verleende toestemming voor het gebruik van uw e-mail adres wilt intrekken, kunt u een e-mail sturen naar info@followmi.nl. Bij iedere nieuwsbrief bestaat de mogelijkheid om u uit te schrijven. 

BEWAARPLICHT:
Uw gegevens worden door Followmi maximaal 5 jaar bewaard, daarna worden deze vernietigd. De reden van deze lange termijn is dat de fiscus kan besluiten om de boekhouding te komen controleren en dan inzicht dient te hebben in alle gegevens. U heeft altijd het recht om uw gegevens in te zien, dit kan via onze webshop via uw eigen aangemaakte account.

VERWERKERSOVEREENKOMSTEN (VERSTREKKING AAN DERDEN):
De gegevens die u aan ons ter beschikking heeft gesteld worden aan een aantal derde partijen verstrekt in verband met de noodzaak voor de uitvoering van de hierboven omschreven doelen. Met deze partijen hebben wij een verwerkersovereenkomst afgesloten om de privacy van uw gegevens te waarborgen. Dit zijn de volgende bedrijven:
- MyParcel voor het versturen van uw webshopbestellingen
- MijnWebwinkel (beheerder van onze webshop)
- Administratiekantoor (ten behoeve van de boekhouding)
- AfterPay (voor het plaatsen van bestelling via achteraf betalen)
- ARJ kassasystemen (in de winkel worden met toestemming klantgegevens ingevoerd voor het sparen van kortingsbonnen)
- Voor het personeel van Followmi is contractueel geheimhouding van gegevens vastgelegd 

BEVEILIGING:
Om 100% veiligheid te garanderen bij betalingen via internet, maken wij gebruik van onze betalingspartner Mollie. Naast dat zij een Currence-certificaat hebben zijn zij ook in het bezit van een vergunning van De Nederlandsche Bank. Meer informatie vind je op de site van Mollie. Verder wordt er gebruik gemaakt van de beveiligde SSL-verbindingen.

KEURMERK:
Wij zijn aangesloten bij het webshop keurmerk. Dit betekent het volgende:

  • Een bij de Stichting Webshop Keurmerk aangesloten webwinkel is door de stichting onderzocht en gewaarborgd als veilig en betrouwbaar.
  • De site van Followmi wordt regelmatig gecontroleerd of het voldoet aan alle bestaande en nieuwe wettelijke eisen.
  • Persoonlijke gegevens van consumenten mogen niet worden misbruikt voor andere doeleinden dan nodig voor het leveren van de goederen.
  • Indien een webwinkel zich niet aan de regels houdt, kan de consument gratis een klacht indienen. De Stichting Webshop Keurmerk onderzoekt de klacht en tracht het probleem op te lossen.

KLACHTEN/GESCHILLEN:
Voor klachten en geschillen verwijzen wij naar artikel 16 en 17 van onze Algemene voorwaarden op onze site. Het is ook mogelijk om een klacht in te dienen over de verwerking van je persoonsgegevens via de Autoriteit Persoonsgegevens (www.autoriteitspersoonsgegevens.nl)

VERANTWOORDELIJKHEID:
Followmi draagt verantwoordelijkheid voor het juist naleven van de AGV. De verantwoordelijkheid hiervan is in handen van Ingrid Degen, handelend als eigenaar van Followmi.

KLIKGEDRAG:
Op de site worden algemene bezoekgegevens, zonder deze bezoekers te identificeren, bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina’s. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan FollowMI haar dienstverlening aan u verder optimaliseren. 

KOPPELINGEN NAAR INTERNETSITES VAN DERDEN:
Deze privacyverklaring is niet van toepassing op internetsites van derden die door middel van verwijzingen (zogeheten links) met deze website zijn verbonden. Door het aanklikken c.q. volgen van de verwijzingen, wordt de website van FollowMI verlaten. FollowMI heeft geen zeggenschap over de inhoud van internetsites van derden en is niet op de hoogte van de aldaar geldende privacyregels. Het is verstandig om bij gegevensverstrekking op internetsites van derden eerst het daar geldende privacybeleid door te nemen. FollowMI is niet aansprakelijk voor handelingen van derden met betrekking tot door deze internetsites verkregen persoonsgegevens.

IP ADRESSEN/COOKIES: 
FollowMI maakt bij het aanbieden van haar diensten gebruik van cookies. Dit is een klein eenvoudig bestandje met gegevens die of op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen of in de sessie van uw browser staat. De sessie-cookie bevat geen persoonsgegevens en dient enkel om het gebruik van de site voor u gemakkelijker te maken. 

WIJZIGINGEN:
FollowMI behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in haar privacybeleid. Raadpleeg daarom regelmatig deze privacyverklaring voor het privacybeleid van FollowMI. [25-05-2018]

CONTACT:
FollowMI hecht veel waarde aan de mening van de bezoekers en gebruikers van de website van FollowMI. Vragen en/of suggesties over deze privacyverklaring kunt u e-mailen naar info@followmi.nl

© 2013 - 2018 FollowMI kinderkleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.